O nama

Naša priča počinje 1994. godine, otvaranjem prve Meditas apoteke u Podgorici. Uprkos skromnim počecima, u sastav naše firme danas ulazi lanac od 14 apoteka, veledrogerija sa predstavništvima u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini, i kozmetički centar. Osnovani kao porodična kompanija, uvijek smo težili prenošenju porodičnih vrednosti i na posao te, u skladu sa tim, pažljivo birali i nove članove naše zajednice. Imajući to u vidu, naš tim sada broji preko 100 stručnih, prijatnih i prijateljski nastrojenih ljudi, koji su u svakom trenutnku spremni da vama, našim klijentima i partnerima, izađu u susret na kulturan i profesionalan način. Odabiru proizvoda koji se nalaze u našim apotekama i veledrogeriji takođe pristupamo veoma temeljno i pažljivo a pored toga, posebnu pažnju obraćamo i na raznovrsnost i širinu asortimana. Imajući to u vidu, u Meditas apotekama, možete pronaći sve proizvode potrebne za negu zdravlja i lepote vas i vaših mališana. Isto tako, asortiman naše veledrogerije se sastoji od preko 40 brendova svetskih proizvođača iz kategorije medicinske, prirodne, dekorativne i profesionalne kozmetike, kozmetike za decu i bebe, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, proizvoda za negu oralnog zdravlja, sanitetskog materijala, anatomske obuće, parfema i sl.

Misija

Unapređujemo kvalitet života članova naše zajednice, čineći telo, um i duh snažnijim i zdravijim svima koji nam ukažu poverenje. Zahvaljujući kulturi poslovanja izgrađenoj na temeljima duge tradicije, iskustva i dugogodišnjih i čvrstih partnerstava sa pouzdanim  svetskim kompanijama, brigu o zdravlju činimo bezbednom i pristupačnom.

Vizija

Težimo stvaranju zdravije zajednice kojoj služimo, spajajući ljude sa pažljivo odabranim proizvodima i pouzdanim profesionalcima, inspirišući pravilnu i bezbednu brigu o zdravlju i blagostanju organizma.

Vrednosti

Posvećeni klijentima – Tretiramo druge onako kako bismo želeli da tretiraju nas.
Pouzdanost – Sigurni partneri svojim saradnicima.
Integritet – Čvrsto stojimo iza svojih postupaka.
Timski rad – Zajedničkim snagama stremimo ka uspehu.
Napredak – Težimo konstantnom usavršavanju i razvoju.